€ 1.189,00
Op voorraad - Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Nivona NICR 930
  • Snel geleverd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis bezorging in NL en BE
  • Eigen bezorgservice in NL en BE
  • Veilig betalen betalen met
       

Nivona Café Romatica 930 Titanium

Tijdloosheid is een zeldzame eigenschap – maar deze machine voegt hier buitengewoon design en elegantie aan toe. De Nivona Café Romatica 930 Titanium combineert de essentie van de 9-serie met een fris nieuw uiterlijk. Meer genot en meer gebruikersgemak: koffie, cappuccino, latte macchiato komt met één druk op de knop, zelfs als u 2 kopjes tegelijk wilt. 

Doordat de Nivona Café Romatica 930 Titanium een thermoblock gebruikt, warmt het apparaat snel op. Tevens kunt u hierdoor gebruik maken van de cappuccino-connaisseur functie. Hiermee stelt u in of het apparaat eerst melk, eerst koffie of beide tegelijk in het kopje laat lopen. Zo bepaalt u zelf in hoeverre de melk en koffie tijdens het zetten al met elkaar mengen. 

Uiteraard is het mogelijk om alle koffierecepten in de machine geheel naar eigen smaak in te kunnen stellen. Behalve de standaard koffievarianten heeft de machine de mogelijkheid om 9 verschillende persoonlijke koffierecepten te onthouden. Hiervoor kunt u de hoeveelheden water en melk instellen en heeft u 5 koffiesterktes en 4 watertemperaturen beschikbaar. Daarnaast kunt u met het Aroma Balans Systeem 3 verschillende aromaprofielen instellen. 

De koffiemolen van Nivona Café Romatica 930 Titanium wordt gevoed door een bonenreservoir met een inhoud van wel 270 gram bonen. Het maalwerk is ontworpen voor een zo laag mogelijke geluidsproductie. Tevens is de machine voorzien van een invoerschacht voor gemalen koffie voor incidenteel gebruik. Bijvoorbeeld om caffeïnevrije koffie te zetten. 

De Nivona Café Romatica 930 Titanium is voorzien van een geïntegreerde bluetoothverbinding. Samen met de gratis app voor Android en iPhone kunt u het apparaat volledig bedienen. Via de app leest u de statistieken uit, kunt u de koffierecepten naar eigen smaak aanpassen én u kunt het apparaat op afstand opdracht geven koffie te zetten. Tevens geeft de app uitvoerige instructies in woord en beeld voor schoonmaak en onderhoud. 

Door gebruik te maken van de Claris waterfilters wordt het water vrijgemaakt van onzuiverheden, voordat het de machine inloopt. Hierdoor voorkomt u bijsmaken in de koffie en het verbeterd de mineraalbalans, waardoor de machine minder zal verkalken. 

De Nivona Café Romatica 930 Titanium heeft diverse automatische spoel- en reinigingsprogramma's voor het reinigen van de machine. Daarnaast kunt u de zetgroep gemakkelijk uit de machine halen om deze te reinigen. Zo houdt u de gehele machine eenvoudig hygiënisch schoon.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nivona NICR 930
Jouw rating

Algemeen

Merk Nivona
Garantie 2 jaar
Levertijd Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Diepte 00
Hoogte 00
Breedte 00

Specificaties

Kleur Zilver
Melkopschuimer Melkslang
Programma's Cappuccino, Espresso, Latte macchiato, Lungo, Americano, Caffè latte
Aantal kopjes 2
Type koffie Koffiebonen
Afmetingen 36 cm x 50 cm x 28 cm (HxLxB)
Product op deze pagina