Staande lamp hout en zwart woonkamer

Werken bij El Vidas

Op zoek naar werk? Bekijk al onze vacatures en solliciteer direct! Op dit moment hebben wij twee openstaande vacatures. Wil jij werken in een van Nederlands snelste groeiende E-commerce organisaties? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@el-vidas.nl

Magazijnmedewerker

Voor ons bedrijf zijn wij opzoek naar medewerkers in het magazijn die voltijd of deeltijd bij ons aan het werk willen. Je krijgt een afwisselende baan met een leertraject om de producten te leren kennen. Als magazijnmedewerker ga je vrachtwagens en onze eigen bedrijfswagens laden en lossen en controleer je de binnenkomende en uitgaande goederen. Daarnaast ga je ondersteuning bieden in lichte administratieve werkzaamheden.

Chauffeur bezorging Nederland en België

Fulltime of partime chauffeur bezorging Nederland en België. Als bezorger bij El-Vidas bezorg je tv’s door heel Nederland & Vlaanderen voor het midden- en hoog segment type klant. Je zorgt ervoor dat deze producten netjes worden afgeleverd bij onze klanten. Indien nodig voer je ook kleine montages uit. Je vindt het leuk om klantgericht bezig te zijn en net even die extra service te bieden wanneer dat nodig is.