Laser TV

Met een Laser TV combineer je zowel gemak als kwaliteit voor een uitstekende kijkervaring in huis. Zo schijn je eenvoudig de beamer op een vlak oppervlak en kan je genieten van topkwaliteit beeld. Het gemak stopt niet hier, zo is de Laser TV gemakkelijk te combineren met andere soorten elektronica en kan je snel genieten van je favoriete series en films! 

De Laser TV bestaat normaliter uit een combinatie van ultra short-throw projector, ingebouwde luidsprekers, een tv-tuner en een projectiescherm. In principe heb je niets meer nodig als je dit lijst zo opleest. Zo zijn er Laser Tv’s die die een beeld kunnen projecteren van 100-inch met 4K resolutie en ondersteuning van zowel HDR10 en HLG. Dit zorgt voor een helder en aangenaam beeld met de kwaliteit die er van de huidige consument gewenst wordt.  

Het voordeel van een Laser TV is dat deze eenvoudig in gebruik, eenvoudig te verplaatsen en af te spelen is. Daarnaast is het beeld indirect. Dit betekent dat de het scherm niet direct naar de kijker wordt gericht. Daardoor wordt er een meer natuurlijke kijkervaring aangeboden. Verder heeft dit ook nog gezondere voordelen zoals minder hoofdpijn of last van de ogen.

Ben jij op zoek naar een Laser TV? Bekijk dan eenvoudig het gehele assortiment op El-Vidas.nl. Bij ons profiteer je van scherpe prijzen en snelle levering.