Qled televisie advies

Garantiepakketten

EL Vidas garantiepakketten

Je wilt zo lang mogelijk en zorgeloos kunnen genieten van jouw nieuwe televisie die je bij EL Vidas hebt gekocht. Daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op onze producten. Deze garantie wordt aangeboden vanuit EL Vidas en vanuit de fabrikant. Onder deze garantie vallen technische defecten aan het apparaat met uitzondering van gebruikersschade.

Als je een artikel aanschaft bij EL Vidas mag je er dan ook van uitgaan dat het apparaat werkt zoals je verwacht bij normaal gebruik. Het kan echter altijd gebeuren dat er onverhoopt een technisch defect opspeelt buiten de standaardgarantie van 2 jaar. Om jou toch de juiste service te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat je nóg langer kan genieten van je aankoop, bieden wij de optie om extra garantie aan te schaffen bij ons. De pakketten zijn gebasseerd op het aankoopbedrag van de televisie.

Wat houdt het pakket in?

  • Je koopt 2 jaar extra garantie. Dat houdt in dat je in totaal 4 jaar garantie hebt op technische defecten;
  • Voor defecten die buiten de standaard garantie vallen, wordt normaal gesproken standaard €39,95 onderzoekskosten en voorrijkosten in rekening gebracht. Bij onze garantiepakketten betaal je geen onderzoeks- en voorrijkosten;
  • Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij een gratis afhaalservice. Zo hoef je de deur niet uit;
  • Om ervoor te zorgen dat je je favoriete film, serie of programma niet hoeft te missen, bieden wij een gratis leen-tv aan.


Bekijk de pakketten hier