Staande lamp hout en zwart woonkamer

El Vidas retouren

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd.

Dit zijn onze beloftes!

  • 30 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Is je product kapot? Dan heb je minimaal 2 jaar garantie op je product.
  • Geld terug? Binnen 3 werkdagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.
  • Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.

Hoe retourneer ik een product?

  • 1:Meld je retour aan via het contact formulier. En download hier je herroepingsformulier die je bij de zending moet voegen.
  • 2:Gebruik de originele verpakking om het product in te pakken.
  • 3:Geef je pakket af bij een postkantoor. Terugsturen is voor eigen kosten.
  • 4:Binnen 4 werkdagen na het controleren van de zending staat het geld op jouw rekening!

Mag ik mijn producten retourneren?

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 30 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden via het contact formulier.Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Bijvoorbeeld: haal een tv uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar hang hem niet aan de muur of ga er dagen naar kijken.Dit valt onder onnodig gebruik en is niet toegestaan. Als richtlijn hanteren wij een speelduur van 6 uur. Of bij een set eetkamerstoelen pak er rustig een uit en monteer deze, maar het monteren en gebruiken van alle stoelen is niet toegestaan. Binnen de zichttermijn mag je een product beoordelen zoals dat redelijkerwijs ook in een winkel zou kunnen. Mocht een product niet meer in originele staat verkeren, dan kan dit een waardevermindering tot gevolg hebben. Hierover zullen we dan telefonisch of per mail contact over opnemen.

Hoe werkt terugbetaling?

Binnen 4 werkdagen na ontvangst van je product storten we het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons dan nemen we contact met je op.

Ik wil mijn product omruilen

Je kan aangeven voor welk product je het wilt omruilen in het contact formulier,Nadat wij jouw pakket hebben ontvangen en gecontroleerd, heb je het nieuwe product een dag later in huis.

  • Ga je het omruilen voor een goedkopere optie? Het restbedrag ontvang je binnen 4 dagen na ontvangst op je rekening.
  • Kies je voor een upgrade en is je nieuwe product duurder? Je ontvangt van ons een betaalverzoek voor het restantbedrag. Na het ontvangen van je betaling sturen wij het product direct op.

download hier het model formulier voor herroeping