Transparante Tv’s

Toe aan iets nieuws? Met de nieuwste innovaties op het gebied van beeld kun je genieten van iets unieks. Dit fenomeen voor de Transparante Tv’ waardoor de TV op glas lijkt, is een nieuwe innovatieve insteek in de kijk entertainment. 

Transparante tv’s wordt mede mogelijk gemaakt door de OLED-technologie. De OLED-scherm waar deze tv gebruik van maakt bestaat uit verschillende soorten plastic tussen twee lagen glas. Dit zorgt voor de mogelijkheid voor transparantie. Verder maakt dit design mogelijk dat kleine kathodes elektronen over het hele scherm afspelen. Wanneer je de TV aanzet schiet de elektriciteit door de plastic lagen waardoor het beeld wordt afgespeeld. In contrast met een normale LED TV, is het voordeel aan OLED dat de pixels zelf verlichtend zijn waardoor ze geen backlight nodig hebben. Dit zorgt voor de combinatie van transparantie en topkwaliteit beeld. 

Hierdoor kan je een extra dimensie geven aan je winkel, showroom of gewoon je eigen huiskamer. Zo is het mogelijk om door het scherm heen te kijken zonder er beeldkwaliteit voor in te leveren. Wil je graag meer weten of het aanbod bekijken? Bekijk dan ons volledig assortiment aan Transparante Tv’s op El-Vidas.nl.