OLED televisie in woonkamer

LG OLED televisies

LG OLED televisies 2019 & laatste LG innovaties

Bekijk alle LG OLED televisies

LG televisies hebben een uniek ontwerp en zijn een elegante aanvulling op het interieur. Met innovatieve en gepatenteerde technologieën zorgt LG voor haarscherpe beelden en buitengewone details, ongeëvenaarde kleuren en een optimaal contrast. Elk jaar worden de televisiemodellen vernieuwd. Hieronder lees je meer over de nieuwste modellen van 2019 en de laatste televisie trends van 2019 van LG.

LG OLED tv’s 2019

Dit zijn de nieuwste serie LG OLED televisies van 2019 die naar verwachting vanaf medio 2019 geleverd worden:

  • LG OLED C9-serie
  • LG OLED B9-serie
  • LG OLED E9-serie
  • LG OLED W9-serie
  • LG OLED Z9-serie

Lees hieronder meer over de verschillende series en de onderlinge verschillen. Zo weet jij direct welke tv het beste bij jouw wensen past!

LG OLED C9-serie

De OLED C9-serie is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen: 55 inch, 65 inch en 77 inch.

OLED55C9PLA | OLED65C9PLA | OLED77C9PLA

LG OLED B9-serie

De OLED B9-serie is vergelijkbaar aan de C9-serie, maar verschilt enkel qua design. De B9-serie is verkrijgbaar in 55 inch en 65 inch.

OLED55B9PLA | OLED65B9PLA

LG OLED E9-serie

De OLED E9-serie is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen: 55 inch en 65 inch. Het verschil tussen de E9-serie en de C9-serie is dat de LG OLED E9-serie een geïntegreerde soundbar heeft.

OLED55E9PLA | OLED65E9PLA

LG OLED W9-serie

De OLED W9-serie is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen: 65 inch en 77 inch. De LG OLED W9-serie heeft een losse soundbar die bij de televisie wordt geleverd. Zo geniet je van fantastisch bioscoopgeluid wanneer jij tv kijkt. Daarnaast is de W9-serie de dunste televisie uit de reeks OLED tv’s van LG.

OLED65W9PLA | OLED77W9PLA

LG OLED Z9-serie

De OLED Z9-serie is enkel verkrijgbaar in 88 inch. Uniek aan de OLED88Z9PLA is dat dit de enige 8K LG televisie is. Daarnaast is de Z9-serie natuurlijk voorzien van de laatste technische innovaties van LG.

OLED88Z9PLA

De nieuwste innovaties van LG

Elk jaar lanceert LG nieuwe modellen televisies. In 2019 worden maar liefst 4 nieuwe series gelanceerd: de LG C9-serie, de LG E9-serie, de LG W9-serie en de LG Z9-serie. Hieronder lees je de nieuwste innovaties die deze nieuwe serie televisies van LG rijk zijn. De LG 9-serie is de opvolger van de LG 8-serie uit 2018.

Bekijk hier alle LG OLED televisies

LG α9 Gen-2 processor

In 2019 komt LG met nieuwe OLED televisies. Deze nieuwe modellen worden aangedreven door de tweede generatie intelligente processor, de LG α9 Gen-2. Ook is het algoritme van de processor verbeterd. Hierdoor is het beeldkwaliteit van de nieuwe OLED televisies nog hoger en de geluidservaring nog beter geoptimaliseerd. Kleuren worden nog realistischer weergegeven, dankzij het nieuwe algoritme die zelfstandig kleurcorrecties toepast op basis van een analyse van meer dan een miljoen visuele datapunten.

Dolby Vision AI

Ook zijn de nieuwste modellen voorzien van de nieuwste innovatie van Dolby, voor een optimale Dolby Vision AI-ervaring.

ThinQ AI

2019 Is het jaar van de AI-technologie en LG loopt met ThinQ hiermee voorop. Met behulp van LG ThinQ AI kunnen verschillende producten moeiteloos met elkaar verbinden. LG ThinQ producten communiceren dagelijks met je, zodat ze jouw gebruikspatroon steeds beter begrijpen en jou zo steeds betere ervaringen kunnen bieden, passende bij jouw levensstijl.

De nieuwe OLED tv’s van LG, de C9-, B9-, E9-, W9-serie en de Z9-serie zijn allen voorzien van deze nieuwste ThinQ AI-technologie. Het is dé nieuwe manier van tv kijken. Met spraakbesturing kun je de televisie eenvoudig bedienen. Zelfs informatie of nuttige content kun je zoeken met spraakbesturing. Dat is LG ThinQ.

ThinQ is de nieuwe manier van televisie kijken in 2019. Vraag bijvoorbeeld: “Wat voor weer wordt het morgen?” De LG OLED tv met AI ThinQ heeft Google Assistant ingebouwd die je vervolgens antwoordt in zowel beeld als geluid. Je ziet op het beeld de weersverwachting verschijnen en Google zal je het weerbericht voorlezen. Ook zijn deze nieuwe serie LG OLED tv’s compatible met Amazon Alexa.

8K Televisie van LG

Ook LG komt in 2019 met een 8K televisie. Het gaat om 88 inch tv uit de Z9-serie van LG. Deze televisie, de OLED88Z9PLA, is voorzien van de nieuwe processor waarbij kleuren aangepast worden naar de omgevingscondities. Een intelligente televisie die weet hoe jij televisie kijkt en daar automatisch de helderheid, het contrast, details en kleuren op aanpast.