OLED-tv 

Organische licht emitterende diode, de OLED-tv zorgt met zijn innovatieve technologie voor een nieuwe dimensie in kijkervaring. De OLED-technologie zorgt voor meer donkere tinten en cinematische kleuren voor een verhoogd beeldkwaliteit voor een fijne thuis ervaring. 

De pixels van een OLED-tv bestaan uit organische materialen die licht geven als er stroom doorheen gaat. Door OLED-technologie is het mogelijk dat elke pixel zijn eigen licht genereert. Hierdoor heeft de OLED-tv het voordeel dat de TV geen achtergrondverlichting nodig heeft. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een verbeterde beeldkwaliteit en heldere kleuren. Vooral het weergeven van donkere beelden schittert de OLED-tv. Wanneer het beeld donker is stralen de OLED-pixels geen licht uit, dit versterkt zowel de donkere als lichte delen van het beeld voor nog meer detail. 

Het paneel van een OLED-tv is gemiddeld 1.000 keer zo sneller dan een lcd-paneel met LED-achtergrondverlichting en heeft OLED-techniek een betere kwaliteit dan plasma. De tv heeft een grote kijkhoek. Dit betekent dat je met een invalshoek van de zijkant nog steeds van goede beeldkwaliteit kan genieten. Dit komt omdat de kleuren en contrasten door de OLED-techniek elkaar weinig verlopen. 

Bij El Vidas heb je toegang tot een breed assortiment met verschillende OLED-tv’s zoals de LGOLED55E9 en Sony-KD-55AG8. Met scherpe prijzen en snelle levering kan je binnen de kortste keren genieten van de beste kwaliteit in je home entertainment.