HDMI 2.1

Met de innovaties van beeld en geluid kunnen de kabels natuurlijk niet achterblijven. Het zou zonde zijn om niet optimaal te profiteren van je set-up, als deze wordt tegengehouden door een HDMI kabel die je ervaring niet optimaliseert. Daarom is er tegenwoordig de HDMI 2.1. 

De HDMI 2.1 is de meest recente update in de HDMI-specificaties die support geeft aan een wijd spectrum aan hoge videoresoluties en refresh rates. Met een verhoogde bandbreedte kan de nieuwe HDMI 2.1 meer resoluties overbrengen. Het is inbegrepen met buitengewone laag elektromagnetische interface, hierdoor worden de storingen van omringende draadloze apparatuur. Daarnaast is de HDMI 2.1 backward compatible en kan deze eenvoudig gecombineerd worden de installaties die je al klaar hebt staan. Dit allemaal zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van alle nieuwste specificaties die er tegenwoordig op de markt zijn voor je TV of game installatie. 

Voor alle resoluties boven de 4k is HDMI 2.1 is bijna noodzakelijk. Dus optimaliseer jouw entertainment en ervaring met deze kabel. Het is natuurlijk zonde om niet te profiteren! Haal daarom het meeste uit je TV met kabels die het aankunnen. Voor de HDMI 2.1 ben je bij El Vidas aan het juiste adres.