Gaming monitoren 

In het comfort van je eigen woning jezelf begeven in een virtuele wereld, waar je jezelf even helemaal in kwijt kunt raken. Wat is er beter dan dat? Voor een goede game ervaring heb je wel de juiste kwaliteit gaming monitoren nodig. Het zou zonde zijn om niet het maximale uit jouw set up te halen zonder de juiste monitor. 

Met gaming monitoren heb je een gestroomlijnde game ervaring. Dit komt omdat de gaming monitoren een lage response time en hogere refresh rate hebben. Een lage responstijd zorgt voor minder wazige beelden en hoge refresh maakt het mogelijk voor soepele bewegingen tijdens het gamen. De meeste gaming monitoren zijn inbegrepen met G-sync en FreeSync. Dit zorgt voor cohesie tussen de videokaart die gebruikt wordt en de refresh rate van de monitor. Dit soort voor minder lag output. G-sync monitoren is het best te gebruiken met een NVIDIA video card en Freesync met een AMD-videokaart. 

Daarnaast moet je de juiste gaming monitor voor de desbetreffende game die je nodig hebt. Wil je meer van het speelveld zien bij een shooter? Kies dan voor een wijde gaming monitor. Wil je mooie landschappen en karakters? Kies dan voor de versies met de hogere resoluties. 

Gelukkig ben je hiervoor bij El Vidas aan het juiste adres. In onze brede assortimenten heb je keuze uit veel verschillende soorten gaming monitoren. Maak van je virtuele bezigheid de best mogelijk ervaring en geniet daarnaast ook nog eens van altijd scherpe prijzen en snelle levering bij ons!