Dolby Atmos

Voor een krachtige audiotechniek heb je met de Dolby Atmos het juiste product. Met heldere kwaliteit en wervelende geluid is elk verhaal of liedje gelijk meeslepend en intens. De Dolby Atmos onderscheidt zich door 3D geluid. Hierdoor heb je het dynamisch geluid om je heen die zich ten aller tijden aanpast op de omgeving. Ontdek topkwaliteit entertainment met Dolby Atmos en geniet daarmee extra van je favoriete muziek, shows, films en videospellen. 

Dolby Atmos borduurt verder op het bestaande idee van surround sound systeem door wat innovatieve toevoegingen. Dit zorgt ervoor dat de Dolby Atmos ook naar jouw huiskamer gebracht kan worden. Om het consumentvriendelijk te houden is het te combineren met andere soorten speakers, maar deze versterker/receiver moet wel gecodeerd kunnen worden door de Dolby Atmos audiotrack. 

Er zijn verschillende opstellingen van de Dolby Atmos die afhankelijk zijn van het aantal receivers/versterkers en de ruimte waar de sound systeem in staat. Hierbij moet je denken aan het aantal speakers boven en onder de luisteraar. Dit zorgt ervoor dat je kan genieten van 3D geluid. Dit zorgt ervoor dat het geluid zich aanpast aan de omgeving en de content die afgespeeld wordt (bijv. met regen komt het regengeluid van boven). 

Vindt jouw beste ervaring met de Dolby Atmos soundsysteem geluid om je heen. Daarnaast profiteer je bij El Vidas altijd van scherpe prijzen en snelle levering.