8K Ultra HD

Met een resolutie van meer dan 33 miljoen pixels is de 8K Ultra HD de TV met het hoogste resolutie op de markt. Daardoor is het verschil van beeldkwaliteit met 4K en Full HD zo groot. Hiermee kun jij genieten van het allerbeste wat er te bieden is qua beeld en neem je hiermee een stap richting de toekomst. De 8K Ultra HD is perfect te gebruiken voor films, tv en gamen. 

Wat zijn de voordelen van 8K Ultra HD? Ten eerste ziet het er indrukwekkend uit met het scherpste beeld dat er tegenwoordig op de markt is. Met het oog om content in de beste kwaliteit af te spelen, hebben de meeste 8K Ultra HD tv’s AI upscaling. Dit zorgt ervoor dat content dat niet gemaakt is voor 8K, alsnog wordt opgeschaald naar 8K voor het beste beeld dat mogelijk is. Hier moet je denken aan zachtere beelden en het synthetiseren van natuurlijke details. Door QLED en OLED-technologieën in combinatie met High Dynamic Range bieden de schermen verbeterde kleurweergave en hogere contrasten. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat het mogelijk is om grotere tv schermen in je huiskamer te plaatsen zonder last van kwaaltjes zoals last van de ogen en hoofdpijn. 

Kortom met 8K Ultra HD maak je een stap richting de toekomst, en kan jij genieten van de hoogste resoluties en de meest heldere beelden. In het assortiment van EL Vidas zitten verschillende soorten 8K Ultra HD tv’s zoals de Samsung QE75Q950R, de Sony KD-85ZH8 en de LG OLED77ZX. Bij ons geniet je ook van scherpe prijzen en snelle levering!